Velkommen til vår nye Squeeder: Lars Løken Bjørnskau

2021-01-08
bilde_lars.jpg

 

Vi ønsker velkommen til Lars Løken Bjørnskau, som denne uken startet i Squeed!

Lars er utdannet sivilingeniør innen Kybernetikk og Robotikk, og har siden han gikk ut fra universitetet jobbet som Konsulent innen IT og med Produktutvikling. Han har jobbet med alt fra C/C++, JAVA og Python til Javascript og CSS. I tillegg har han erfaring innen DevOps og cloud, og ønsker å jobbe mer med dette i fremtiden. Han jobber for tiden med sertifisering innen AWS som Solutions Architect Associate.

- Jeg valgte å starte i Squeed fordi dette virket som en arbeidsplass som har riktig fokus på hvordan mennesker jobber best sammen og på deling av kompetanse, - og etter en knapp uke er jeg helt overbevist om at jeg har valgt rett! Nå gleder jeg meg masse til å komme i gang, og ser frem til å bli bedre kjent med Squeed som selskap, og å være med på å bygge det videre.

Lars har et brennende engasjement for teamwork og synes det er spennende å jobbe med forskjellige mennesker. Han synes det er spesielt gøy når man klarer å skape noe sammen, noe han mener er essensen i det å være konsulent.

- Det å være konsulent handler ikke bare om å kunne utvikle gode løsninger. Det handler først og fremst om å forstå kundens problem og visjon for deretter å hjelpe etter deres behov og kapasitet.

I tillegg til å være konsulent vil Lars ta et ekstra ansvar for å utvikle Squeed på det faglige området - og med deling av kompetanse både internt og eksternt. 

Vi i Squeed er veldig glade for å ha fått Lars med på laget - og ser frem til et spennende 2021!

 

 

 Vis alle nyheter