Kort om hvem vi er og hva vi skal bli

 

Squeed er et IT kompetanse- og innovasjonsselskap som ble grunnlagt i Gøteborg i 2010.

Vi har mer enn 100 ansatte og kontorer i Gøteborg, Stocholm og Oslo.

Kontoret i Oslo ble etablert i 2020, og fra 1. september 2021 vil Squeed ha kontor og adresse i Tech-huben Rebel i Universitetsgata 2. 

Selskapet ble startet av fem ildsjeler ut fra hovedprinsippene: å levere skarpe konsulenter med lidenskap for teknologi - og et stort engasjement for hva vi bidrar til å løse. Siden har Squeed levert tjenester innen systemutvikling og agile coaching til en rekke store organisasjoner og kunder innen både privat og offentlig sektor.

 

Hovedområdene våre er:

  • Tech - tekniske konsulenter innen systemutvikling og arkitektur (Java, .Net, OS )
  • Agile - smidig og agile coaching og kurs innen blant annet SAFe, Scrum, High performing Teams, fra team- og opp til ledernivå.
  • Squeed leverer også Squeed Studio - et konsept som samler innovasjon, forretningsutvikling, produktstyring og utvikling med «Team as a Service».
 

 

Squeed har en innovativ kultur der hver ansatt hjelper til med å utvikle nye forretningsideer i form av produkter og tjenester, og et mindset rundt at det man utvikler og skaper skal leve og gi økende verdi over tid, - man leverer ikke kun kode. Kontinuerlig forbedring og det å skape høyt presterende team hos og for kunden er grunnleggende.

- Squeed skal være en pådriver i å utvikle faget og et kompetansemiljø hvor alle deltar. Vi skal skape varige verdier, vi skal ta ansvar og bidra til et bedre samfunn gjennom gode løsninger, vi skal tørre å stå opp for det vi tror på - og ikke minst skal vi ha det gøy på veien, sier daglig leder Gunn.